Молитва святой блаженной Матроне Московской для зачатия ребенка

К блаженной старице Матроне обращаются со многими проблемами: когда не осталось надежды на выздоровление от тяжелой болезни, в трудных жизненных ситуациях, а также тогда, когда долго не удается родить ребенка. И по молитвам праведницы помощь и утешение получили сотни тысяч человек.

Молитва для зачатия ребенка святой блаженной Матроне Московской

Молитва первая 

О, блаженная мати Матроно, услыши и приими ныне нас, грешных, молящихся к тебе, навыкшая во всем житии твоем приимати и выслушивати всех страждующих и скорбящих с верою и надеждою к твоему заступлению и

помощи прибегающих, скорое поможение и чудесное исцеление всем подавающи; да не оскудеет и ныне милосердие твое к нам , недостойным, мятущимся в многосуетном мире сем и нигдеже не обретающим утешения и сострадания в скорбех душевных и помощи в болезнех телесных, исцели болезни наша, избави от искушений и мучительства дьявола страстно воюющаго, помози донести житейский свой Крест, снести вся тяготы жития и не потерять в нем образ Божий, веру православную до конца дней наших сохранити, упование и надежду на Бога крепкую имети и нелицемерную любовь к ближним, дабы помози нам по отшетствии из жития сего достигнути Царствия Небесного со всеми угодившими Богу, прославляюще милосердие и благость Отца Небесного, в Троице славимого: Отца и Сына и Святого Духа во веки веков. Аминь
Молитва вторая 

О блаженная мати Матроно, душею на небеси пред престолом божиим предстоящи, телом же на земли почивающи,и данной ти с выше благодатию различные чудеса истоющи!

Призри ныне милостивым твоим оком на ны, грешных, в скорбях, болезнях и бесовских искушениях дни свои иждивающих, утеши ны отчаянные, исцели недуги наши лютыя, от бога нам по грехом нашим попущаемые, избави нас от многих скорбей и обстояний и умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам все наша согрешения, беззакония и грехопадения, яже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом, да твоими же молитвами, получивше благодать и велию милость, прославим в троице единого Бога – Отца и Сына, и Святого Духа, и ныне и присно и во веки веков. Аминь

Молитва святой блаженной Матроне Московской для зачатия ребенка
Adblock
detector